Sari la conținut

Poză

Ficatul de Porc


3 răspunsuri la acest topic

#1 Grasuta***

Grasuta***

    Bucataras

  • Membri
  • 170 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 02 April 2007 - 10:16 PM

sotului meu i-a fost recomandat de dr sa consume mai des ficat de porc, bogat in vit B, insa eu nu am gatit niciodata ficat de porc fiindca nu stiu cum sa il fac fara sa aibe acel miros specific care imi face stomacul sa tremure...stie cineva cum se prepara ficatul de porc ???

#2 n_puiu

n_puiu

    Master of disaster

  • Membri
  • 5562 posturi
  • Location:Dîn Corleone

Postat 02 April 2007 - 10:35 PM

Cel mai mult îmi place fript pe tablă (tigaie de fontă). Merge făcut mai în sânge, ca să păstrezi vitaminele şi ce mai are. Tai felii groase (pe care nu le mai speli) şi le arunci pe tablă. Mirosul e mai mult de ars decât de ficat.
Merge şi prăjit în ulei şi sote...
La grătar nu prea, că se usucă. Sarea la sfârşit.

#3 BIJU

BIJU

    Academic Chef

  • Membri
  • 1482 posturi
  • Location:dAu La Kuaie
  • Interests:sa stiu sa fac poale in brau pentru nepoti

Postat 02 April 2007 - 10:46 PM

Tai ceapa pestisori, o pui in cratita si pui ficatul pe care il lasi sa se albeasca pe ambele parti, acesta taiat in bucati pe lungime, apoi pui apa si lasi sa fiarba inabusit cam 45 de minute. La sfarsit pui sare si piper. E delicos.

#4 Arra

Arra

    Captain Cook

  • Membri
  • 386 posturi
  • Location:Tomb Rider - Lara Croft

Postat 02 April 2007 - 10:52 PM

http://www.culinar.r...w...7&hl=fegato Uite aici o retea desi e vorba de cel de vita cred ca se poate face si cu porc.

Daca iei fileuri de ficat sa-l faci la gratar ai grija sa nu le iei prea subtiri ca se lipesc rau de gratar. Sa fie cam de 1 cm grosime asa.

Mie imi place cel de vita pe care storc juma de lamaie, si il fac la gratar.
Tochitura al fi alta idee de preparat ficatul.
Succes!



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi