Sari la conținut

Poză

mancare de mazare(cu sau fara carne) cu sos de rosii


2 răspunsuri la acest topic

#1 dariaevelin

dariaevelin

    micro Bucatar

  • Membri
  • 8 posturi

Postat 15 December 2006 - 07:36 PM

Nu pot sa spun ca sunt un fan al mazarii. Insa gatita in acest fel...gustul e ffff bun. smile.gif
Am scris in titlu' se poate face cu sau fara carne. Aici am facut si prezint varianta fara carne, intrucat aveam friptura langa. Dar,de regula,o fac si cu carne(pui sau vitel)
Se taie o ceapa medie si un catel usturoi,se calesc putin in ulei de masline,pana ce devin transparente.pentru varianta cu carne,acum se pun ,in ulei,si cubuletele de carne de pui sau vitel si se lasa pana prind putina culoare
[attachmentid=74320]
apoi se pune o sticla de bulion(sau mai mult,in functie de cantitatea de mazare folosita)
[attachmentid=74321]
se condimenteaza dupa gust
[attachmentid=74322]
se lasa la fiert 5 minute,apoi se adauga mazarea
[attachmentid=74323]
se fierbe la foc mic
[attachmentid=74324]

Noi am servit-o fara prea mare fast cu muraturi (castraveti si ciuperci murate) si carne langa.Daca are carne in copozitie se poate servi doar ca atare
[attachmentid=74325]


Sper sa va placa,sotul meu m-a rugat sa precizez ca aceasta metoda de preparare a vazut-o in italia si-a adus-o in casa noastra. Pofta buna

Miniaturi atașate

  • Resize_of_IMG_3460.JPG
  • Resize_of_IMG_3461.JPG
  • Resize_of_IMG_3463.JPG
  • Resize_of_IMG_3464.JPG
  • Resize_of_IMG_3465.JPG
  • Resize_of_IMG_3467.JPG

Editat de dariaevelin, 15 December 2006 - 07:47 PM.


#2 s_tana

s_tana

    mami de fluturas

  • Membri
  • 4116 posturi
  • Gender:Female
  • Location:deutschland

Postat 15 December 2006 - 08:55 PM

asa scazuta o fac si eu mazarea.este foarte buna dar de mult nu am mai mancat.
mi-ai facut pofta si saptamana viitoare trec la treaba. rolleyes.gif

#3 Chipotle

Chipotle

    Big Chef

  • Membri
  • 963 posturi
  • Gender:Female
  • Location:California, USA

Postat 15 December 2006 - 09:22 PM

Tot in genul acesta fac si eu, doar ca mie imi place foarte mult sa adaug cate o conserva de ton in ulei si cimbru din belsug, iar pe langa bulion mai pun si o lingurita de zahar ca sa balansez aciditatea ( probleme de aciditate la mine wink.gif ). Mai ales in zilele de post cand se poate manca peste e super.



Răspunde la acest topic



  


0 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi