Sari la conținut

Poză

rulada de carne tocata.


43 răspunsuri la acest topic

#1 PARADIS

PARADIS

    ~PARADIS~

  • Membri
  • 1667 posturi
  • Gender:Female
  • Location:paradis :)

Postat 11 January 2007 - 02:26 AM

Aceasta rulada am postat mai demult poza si azi am prestat din nou ca aveam pofte tongue.gif


Compozitia de chiftele in care am adaugat 2 cartofi fierti si razuiti in loc de paine
carne de porc macinatta
usturoi
cartof fiert si razalit
oua
sare
piper
patrunjel.

umplutura
ardei gras(diferite nuante)feta chesse,oua razalite.-

Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si faceti un dreptunghi,puneti gogosari taiati bucatele mici,feta chesse taiata tot cubulete,ouale razalite,si cu ajutorul foliei rulati rulada.
se introduce la cutor la 180 grade/350 F pentru 1 ora si 10 minute,pina devine rumenita pe deasupra.




















Editat de PARADIS, 11 January 2007 - 02:46 AM.



"Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta,
Atunci cand bucatarul e artist"

AL. O. TEODOREANU



#2 PARADIS

PARADIS

    ~PARADIS~

  • Membri
  • 1667 posturi
  • Gender:Female
  • Location:paradis :)

Postat 11 January 2007 - 02:48 AM

sectiunea.


Editat de PARADIS, 11 January 2007 - 02:50 AM.



"Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta,
Atunci cand bucatarul e artist"

AL. O. TEODOREANU



#3 giuli74

giuli74

    Bucataras

  • Membri
  • 118 posturi
  • Gender:Female

Postat 11 January 2007 - 06:50 AM

Vai ce bine arata,imi place, si as vrea sa o incerc,insa aici gasesc doar carne de vita tocata,as putea sa imi cumpar carne de porc dar imi lipseste unealta de tocat asa ca.... 022.gif Frumos Paradis,si-mi place ca se taie fain.

-

#4 r_12323

r_12323

    Master of disaster

  • Membri
  • 1896 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Saitama-Japonia (Focsani)

Postat 11 January 2007 - 10:23 AM

"Ochioasa" tare! thumbsup.gif Imi place ca-i colorata... rolleyes.gif
Nota 10+ ... plus floare.gif

#5 Nadia_S

Nadia_S

    Bucataras

  • Membri
  • 157 posturi

Postat 11 January 2007 - 03:02 PM

Paradis imi place la nebunie,si eu am facut ceva asemanator dar nu am pus branza.

Dar a mea e mai urata. sad.gif

#6 Lumiere

Lumiere

    Big Chef

  • Membri
  • 528 posturi

Postat 11 January 2007 - 04:17 PM

Paradis ,ma bucur mult ca ai pus poze pas cu pas. Eu am facut rulada asta dar a iesit urita chiar daca era foarte buna. Acum stiu cum s-o fac , multumesc!

#7 aLAndala

aLAndala

    Nevasta lui Lance

  • Membri
  • 1909 posturi
  • Gender:Female
  • Location:There
  • Interests:photography, travel, golf, working out, daydreaming, cooking, snow skiing

Postat 12 January 2007 - 09:51 PM

Paradis, merci pt reteta. pupic.gif
Carnea am adaptat-o putin pentru o dieta low carb, am exclus cartofii si/sau paine, pesmet.
Rulada e foarte buna si foarte consistenta. Cand o refac o sa-i adaug si masline, eu sunt mare fan al maslinelor (maslinele au ceva carbs din cauza asta nu le-am adaugat acum)
Am taiat ouale bucatele mai mari ca sa se vada in sectiune.
Foarte usor de facut si gustoasa, o pastrez!

[attachmentid=79000]

Miniaturi atașate

  • rulada_cu_carne.jpg

“Always surround yourself with people that inspire you!”

#8 giuli74

giuli74

    Bucataras

  • Membri
  • 118 posturi
  • Gender:Female

Postat 13 January 2007 - 01:09 AM

Azi am facut rulada,doar jumatate de portie,e f buna,arata f bine,si merita refecuta,,multumesc de reteta.

Miniaturi atașate

  • Picture_238.jpg
  • Picture_245.jpg


-

#9 sava laura

sava laura

    Master of disaster

  • Membri
  • 4200 posturi
  • Gender:Female
  • Location:acasa

Postat 13 January 2007 - 01:19 AM

Paradis, excelenta rulada ai facut! thumbsup.gif
Imi place ca e rapida ...si gustoasa: asta se vede de la o posta! biggrin.gif
Am s-o incerc si eu. Mersi de reteta! floare.gif

#10 PARADIS

PARADIS

    ~PARADIS~

  • Membri
  • 1667 posturi
  • Gender:Female
  • Location:paradis :)

Postat 13 January 2007 - 05:39 AM

Alina,frumoasa si reusita rulada....eu nu prea agreez maslinele,dar imi place cum ti-a iesit rulada.... si tie pupic.gif
tot cu carne macinata de porc ai facut-o?
CristinaK floare.gif
giuli74 frumoasa rulada ta,ma bucur ca ti-a placut.uneori o fac cu carne tocata de pui,turkey. floare.gif
Nadia,si rulada ta arata aspectoasa floare.gif Te rugam sa ne scri si reteta ta.

Lumiere,conteaza cel mai mult ca ti-a placut. floare.gif
Laura floare.gif ...rapida,usoara si buna.

Editat de PARADIS, 13 January 2007 - 05:45 AM.



"Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta,
Atunci cand bucatarul e artist"

AL. O. TEODOREANU



#11 giuli74

giuli74

    Bucataras

  • Membri
  • 118 posturi
  • Gender:Female

Postat 13 January 2007 - 07:05 AM

Multumesc Paradis,e chiar buna ,usor de facut si aspectoasa.Am zis ca o fac si iata ca chiar am facut-o,la mine umplutura e multa, fata de cum am vazut la voi ,insa asta nu e deloc cu suparare,la cei ce papa din ea biggrin.gif ................A si cred ca cu carne de pui e super sau turkey . wink.gif

-

#12 Sheng

Sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13623 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 13 January 2007 - 04:22 PM

Am facut-o pentru pranzul de astazi si au mai ramas 2 felii biggrin.gif
Aveam carne de pui pt. chiftelute dar am facut rulada. Am pus ca umplutura gogosari , castraveciori murati, masline , ou, patrunjel si mirodenii. Adica e cam de iarna . . . in plus avea deja ou in carne pt.ca era destinata chiftelutelor.
Foarte buna Paradis, o sa mai fac.
Si dovada, nu ?
[attachmentid=79163]
[attachmentid=79164]

Imagini atașate

  • 160823.jpg
  • 160559.jpg


#13 Samara

Samara

    Big Chef

  • Membri
  • 500 posturi

Postat 14 January 2007 - 12:02 PM

Si eu am facut rulada de sarbatori, a iesit foarte bine! Eu am umplut-o cu legume si castraveti murati si alta cu cabanos. Au iesit foarte aspectuase ambele, si bune rau!

#14 Bogdana

Bogdana

    Master of disaster

  • Membri
  • 8527 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 14 January 2007 - 12:20 PM

eu nu am vazut reteta asta pana acum dar arata atat de bine ca abia astetp sa ajung acasa si sa fac si eu (sper sa gasesc carne tocata de cumparat la ora aia)

fain mai arata ruladele voastre, immm
Asa, si?



#15 PARADIS

PARADIS

    ~PARADIS~

  • Membri
  • 1667 posturi
  • Gender:Female
  • Location:paradis :)

Postat 14 January 2007 - 11:03 PM

2heng,imi place cum arata rulada ta.Sa va fie de bine!
Am executat-o si eu cu legume la punga,dar ramin la umplutura mea.(feta,oua,ardei).


Bogdana,presteaza ca e buna biggrin.gif

Editat de PARADIS, 14 January 2007 - 11:06 PM.



"Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta,
Atunci cand bucatarul e artist"

AL. O. TEODOREANU



#16 Alis

Alis

    Master of disaster

  • Membri
  • 2677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Israel

Postat 15 January 2007 - 09:51 AM

Foarte fain arata rulada,am notat-o si eu si o sa o fac cat de curand,merci Paradis de reteta


#17 ELAIDA

ELAIDA

    Academic Chef

  • Membri
  • 1012 posturi
  • Gender:Female
  • Location:...langa brebenel...
  • Interests:arta culinara si multe altele...

Postat 15 January 2007 - 02:03 PM

Arata bine si sigur este buna. O notez si am sa o fac cat de curand. Multumesc de reteta!!! pupic.gif

#18 VERONICA

VERONICA

    Big Chef

  • Membri
  • 668 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Arad

Postat 06 February 2007 - 11:21 AM

Buna,

Cam cata carne tocata trebuie pus la rulada asta?
Eu am nevoie de 2 rulade pentru musafiri si nu stiu cata carne tocata sa folosesc.
Se poate pune si cabanos, inauntru? si feta esate obligatoriu? Parca as pune si cev abranza? cu ce as putea inlocui feta?
Se poate face cu 2 zile inainte de servirea ei?
Mie im trebuie pentru samabata cand e ziua mea si a sotului.
multumesc


cam multe intrebari, nu?

pup

#19 bighidoantza

bighidoantza

    Bucataras

  • Membri
  • 117 posturi

Postat 07 February 2007 - 08:06 PM

(VERONICA @ Feb 6 2007, 12:21 PM)

Buna,

Cam cata carne tocata trebuie pus la rulada asta?

1 kg de carne tocata eu zic ca e suficient

Eu am nevoie de 2 rulade pentru musafiri si nu stiu cata carne tocata sa folosesc.
Se poate pune si cabanos, inauntru?

se poate pune ce doresti,totul e dupa imaginatie.

si feta esate obligatoriu?
nu .

Parca as pune si cev abranza? cu ce as putea inlocui feta?

telemea,brinza de vaca,de ce nu si cascval.

Se poate face cu 2 zile inainte de servirea ei?

se poate face si cu o saptamina inaintea serviri.

Mie im trebuie pentru samabata cand e ziua mea si a sotului.
multumesc
cam multe intrebari, nu?

pup

pina se reintoarce Paradis,iti raspund eu.


Veronica
La multi ani !

#20 sava laura

sava laura

    Master of disaster

  • Membri
  • 4200 posturi
  • Gender:Female
  • Location:acasa

Postat 07 February 2007 - 10:46 PM

Paradis, asta e a doua oara cand fac rulada ta delicioasa tongue.gif ... acum am ajuns sa fac si poze laugh.gif
Prima a fost mai aratoasa, dar la fel de gustoasa biggrin.gif
Am facut doua rulade, mai mici. Iti arat cateva poze:
[attachmentid=83546]
[attachmentid=83548]
[attachmentid=83549]
[attachmentid=83550]
[attachmentid=83551]
Iti multumesc pentru reteta! floare.gif
Am s-o mai fac, cu siguranta, fiindca e foarte buna.
pupic.gif





Miniaturi atașate

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi