Sari la conținut

Poză

Joffre


35 răspunsuri la acest topic

#1 natasha

natasha

    Big Chef

  • Membri
  • 607 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Belgrad

Postat 17 July 2007 - 07:11 PM

25 buc Langues des chats

-95g zahar pudra(se poate si tos)
-120g faina
-120ml frisca lichida
-3 albusuri
-25g zahar pentru albus


Crema ganaj

200g frisca lichida
200g ciocolata
esenta rom

Decor

200g ciocolata
putin ulei

Limbi de pisica

95g zahar se amesteca cu 120ml frisca lichida pina se topeste zaharul
01010070.JPG
01010071.JPG
apoi se amesteca faina pina se omogenizeaza
01010074.JPG
01010075.JPG
Intre timp se bat 3 albusuri cu 25g zahar pina se topeste apoi se amesteca cu compozitia de mai sus

01010076.JPG
01010079.JPG
Se toarna pe hirtie de copt ca niste nasturi cu diametru cam 2 cm
se coace la 200grade
01010080.JPG
01010085.JPG

Crema ganaj

frisca si ciocolata se amesteca se pune pe foc se incalzeste pina aproape de fierbere
se lasa la racit(in frigider)
cind sa racit se mixeaza pina se deschide la culoare si i-si mareste volumul
01010090.JPG
01010092.JPG
01010096.JPG
se adauga romul
Nastureii se intorc si cu duiul se toarna crema inalta cam de 4-5 cm.(se taie cu cutitul sa se desprinda)
se pune alt nasturel deasupa
01010123.JPG
01010125.JPG
se lasa la frigider sa se raceasca bine

#2 natasha

natasha

    Big Chef

  • Membri
  • 607 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Belgrad

Postat 17 July 2007 - 07:15 PM

Cind sa intarit crema bine se topeste ciocolata care se subtiaza cu putin ulei(sa nu fie fierbinte)si se glaseaza prajitura.
01010126.JPG
Asa arata.
01010130.JPG
01010134.JPG
sectiune
01010137.JPG

#3 Munteanu_20159

Munteanu_20159

    Mami de Rege si Printz!

  • Membri
  • 4330 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 17 July 2007 - 07:21 PM

Si de astea ce sa zic...Mor aici de pofta!

Bravos!

#4 Cristina

Cristina

    Master of disaster

  • Membri
  • 3128 posturi
  • Gender:Female

Postat 17 July 2007 - 07:30 PM

Vorba Adrianei " aduceti sarurile" doamne imi ploua in gura le-am salvat natasha

#5 aliza

aliza

    Master of disaster

  • Membri
  • 5250 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bz-Vn
  • Interests:Calatorii, gatitul, muzica, cititul, fotografia

Postat 17 July 2007 - 07:34 PM

Hai cu astea mai dat gata.
Eu nu mai pot de pofta tongue.gif

#6 imra

imra

    Academic Chef

  • Membri
  • 1022 posturi

Postat 17 July 2007 - 09:45 PM

Arata de nota 10. Am notat reteta.
Stelutza

#7 kaperonis_27762

kaperonis_27762

    Master of disaster

  • Membri
  • 3616 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 17 July 2007 - 10:28 PM

maaaaammmaaaaaaaa, arata ca cele din cofetarii, dar sigur sint mai bune. mi-e pofta de ele blob6.gif

Editat de jenny_kap, 17 July 2007 - 10:30 PM.


#8 bratiluca

bratiluca

    Master of disaster

  • Membri
  • 2201 posturi

Postat 17 July 2007 - 10:47 PM

Heeeeeeeeeeeelp! Ce faci, Natasa? Vrei sa ma nenorocesti cu totul? Nota cea mai mare pentru tine.
Fan n_puiu!

I like Peanut's ma-sa!

#9 Francisca

Francisca

    Master of disaster

  • Membri
  • 1540 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Scandinavia
  • Interests:Nu va-ntereseaza :))

Postat 17 July 2007 - 10:56 PM

Ma ucizi cu prajitura asta!!!! Era una dintre favoritele mele, acasa. Si celelalte 2 preferinte erau mascota (cred ca are aceeasi creme ganash inauntru) si africana (tot janash intre bezele, cred).
E demential Jofre-ul, arata ca la cofetarie! Dar cum le-ai pus sa se usuce? Pe-o parte cu biscuit?


Member of n_puiu Fan Club!

#10 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 17 July 2007 - 10:57 PM

Natasha pupic.gif ce bine ca te-ai inscris pe culinar!

#11 natasha

natasha

    Big Chef

  • Membri
  • 607 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Belgrad

Postat 17 July 2007 - 11:09 PM

va multumesc la toate pupic.gif
Francisca la ce te referi?cum sa se usuce?nu se usuca se pune doar la frigider sa se intareasca(vezi ca este si mascota pe undeva )

#12 Nasha

Nasha

    Panfortzescus

  • Membri
  • 3183 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Auckland, Noua Zeelanda
  • Interests:Homeopatia

Postat 18 July 2007 - 03:29 AM

..damn..ce vis frumos: se facea ca mincam jofrele tale natasha ...si erau dementiale ... dry.gif tre sa inchid calculatorul acum, ca doar am mincat destul. huh.gif
Fan n_puiu!

#13 CristinaK

CristinaK

    Master of disaster

  • Membri
  • 1896 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Saitama-Japonia (Focsani)

Postat 19 July 2007 - 09:10 AM

Nu mai tin eu minte cum aratau cele de cofetarie, dar nici nu mai conteaza tongue.gif fiindca acestea arata delicios de... ciocolatoase rolleyes.gif

#14 L_37654

L_37654

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Israel

Postat 22 July 2007 - 06:14 AM

Natasha, mi-au placut f. mult prajiturelele tale si le-am incercat ieri. Unica problema a fost ca ciocolata pentru glazura nu mi-a ramas. De frica ca n-o sa am ce sa mai pozez si sa ciocolatez wink.gif am pozat repede. Si pe buna dreptate, ca s-au topit urgent citeva pina am pozat biggrin.gif. Sa vedem daca mai apuc sa am pe ce sa pun glazura pina ajung acasa azi rolleyes.gif

[attachmentid=113915]

[attachmentid=113916]

Miniaturi atașate

  • DSC00268.jpg
  • DSC00269.JPG


#15 natasha

natasha

    Big Chef

  • Membri
  • 607 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Belgrad

Postat 22 July 2007 - 01:24 PM

Corinnel arata foarte bine dar de ce nu ti-a ajuns ciocolata nu ai oprit pt.decor?
Da trebuie lasate citeva ore la frigider pina se intaresc bine inainte de a le glasa dar oricum ma bucur ca v a placut. pupic.gif

#16 L_37654

L_37654

    Captain Cook

  • Membri
  • 335 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Israel

Postat 23 July 2007 - 10:50 AM

smile.gif Am fost sigura ca am ciocolata acasa, dar m-am inselat. Oricum n-a mai ramas ce sa glasez... Daca o sa am vreme, o sa fac azi o noua tura.

#17 sava laura

sava laura

    Master of disaster

  • Membri
  • 4200 posturi
  • Gender:Female
  • Location:acasa

Postat 25 July 2007 - 11:13 PM

Natasha draga... si astea-s mortale!!! ohmy.gif
Vai de capu' meu laugh.gif laugh.gif

#18 Kate

Kate

    *********

  • Membri
  • 1954 posturi

Postat 01 May 2008 - 11:44 PM

Pentru crema ganaj:
ciocolata se pune rasa, bucatele sau lichefiata? Sau intreaga, ca n-are importanta si se topeste in timp util?
Inca ceva:dupa ce le glazurezi, cum le iei si cum le asezi (ca sa nu strici glazura)?
Question: What would it be like to feel no envy, jealousy, regret, guilt, shame, blame, or hatred?

#19 natasha

natasha

    Big Chef

  • Membri
  • 607 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Belgrad

Postat 02 May 2008 - 10:02 AM

CITAT(Strugurel @ May 1 2008, 11:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pentru crema ganaj:
ciocolata se pune rasa, bucatele sau lichefiata? Sau intreaga, ca n-are importanta si se topeste in timp util?
Inca ceva:dupa ce le glazurezi, cum le iei si cum le asezi (ca sa nu strici glazura)?

Scuze acum am vazut.Ciocolata o bun rupta in bucati(se topeste oricum) iar dupa ce le glazurez am o sirma care o folosesc la bomboane dar te poti folosi de furculita9cioco. fiind moale locul unde pui furculita se va acoperi)
sper sa-ti fie de folos

#20 Kate

Kate

    *********

  • Membri
  • 1954 posturi

Postat 02 May 2008 - 02:27 PM

CITAT(natasha @ May 2 2008, 10:02 AM) <{POST_SNAPBACK}>
sper sa-ti fie de folos


Si eu sper! Multumesc de raspuns.
Question: What would it be like to feel no envy, jealousy, regret, guilt, shame, blame, or hatred?



Răspunde la acest topic



  


0 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi