Sari la conținut

Poză

Sos-pasta de gogosari


10 răspunsuri la acest topic

#1 Misha.

Misha.

    Master of disaster

  • Membri
  • 2221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tasha's world
  • Interests:foto<br />pictura<br />desen liber<br />confectionare de bijuterii<br />

Postat 06 September 2009 - 03:45 AM

bunica mea gace aceasta reteta si o numeste "keciac" si o mananca in loc de ketchup
eu o folosesc in mancaruri si la diferite sosuri
are un gust minunat asa ca mam gandit sa fac poze pt a va impartasi si voua din minunatia asta

azi-dimineata am fost la piata si am cumparat printre altele un sac de ardei kapia rosii asa ca de data asta reteta mea de pasta de gogosari va fi facut cu ardei kapia tongue.gif

ingrediente: 3 kg ardei (gogosari)
1 cana zahar
1 cana otet
300 ml ulei
sare dupa gust

bunica mea mai pune uneori ardei iuti sau alteori o imparte si pune doar in jumatate
eu nu am vrut sa pun dar cred ca voi mai face o portie si cu iutzica

eu am facut 1,5 portii

am pus uleiul la incalzit
intre timp am pus ardeii in robot sa se macine
am turnat peste ulei care era firbinte,dar nu incins
a durat putin ca a trebuit sa toc in mai multe ture ,nu am pus tot o data,dar a mers repede
am amestecat intrun bol zaharul cu otetul

Imagini atașate

  • DSC06656.JPG
  • DSC06657.JPG
  • DSC06658.JPG
  • DSC06659.JPG
  • DSC06660.JPG
  • DSC06661.JPG


#2 Misha.

Misha.

    Master of disaster

  • Membri
  • 2221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tasha's world
  • Interests:foto<br />pictura<br />desen liber<br />confectionare de bijuterii<br />

Postat 06 September 2009 - 03:48 AM

am turnat amestecul de zahar si otet peste ardei si am lasat sa fiarba in continuare
a scazut putin dar era ora 3:30 asa ca am oprit focul
maine o sa continui,adica il voi mai fierbe de o tura ca sa mai scada putin sa nu mai faca spuma si sa se ingroase apoi il voi pune in sticlute

maine vin si cu restul de poze,cu rezultatul final

Imagini atașate

  • DSC06662.JPG
  • DSC06663.JPG
  • DSC06669.JPG


#3 fecioara

fecioara

    Big Chef

  • Membri
  • 781 posturi

Postat 06 September 2009 - 02:44 PM

te steptam cu rezultatul final smile.gif

#4 adriana1980

adriana1980

    Academic Chef

  • Membri
  • 1478 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti, mutata la Bolintin acu' aproape patru ani
  • Interests:animalute, literatura, decoratiuni, flori...

Postat 06 September 2009 - 04:12 PM

Suna foarte bine, la gust cred ca e excelenta, astept sa vad borcanele....




#5 Misha.

Misha.

    Master of disaster

  • Membri
  • 2221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tasha's world
  • Interests:foto<br />pictura<br />desen liber<br />confectionare de bijuterii<br />

Postat 06 September 2009 - 05:11 PM

de dimineata am puso pe foc si am mai fierto jumatate de ora
iam pus 4 aspirine,iam mai dat un clocot si apoi am puso in sticle de jumatate de litru de plastic

si asa arata pe farfurie

Miniaturi atașate

  • DSC06686.JPG

Imagini atașate

  • DSC06679.JPG
  • DSC06680.JPG
  • DSC06682.JPG

Editat de Misha., 06 September 2009 - 05:12 PM.


#6 Misha.

Misha.

    Master of disaster

  • Membri
  • 2221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tasha's world
  • Interests:foto<br />pictura<br />desen liber<br />confectionare de bijuterii<br />

Postat 06 September 2009 - 05:13 PM

miau iestit 7 sticle de jumatate de litru si mia mai ramas cam 100 ml care am puso intrun borcanel dar a disparut

Miniaturi atașate

  • DSC06710.jpg
  • DSC06712.jpg


#7 Misha.

Misha.

    Master of disaster

  • Membri
  • 2221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tasha's world
  • Interests:foto<br />pictura<br />desen liber<br />confectionare de bijuterii<br />

Postat 06 September 2009 - 05:15 PM

ADRIANA am o rugaminte:au intrat in ordine aiurea pozele la penultimul post si am intrat eu la editare dar nu am reusit sa le pun cum trebuie pt ca habar nam
poti te rog sa le pui ?
multumesc

#8 Misha.

Misha.

    Master of disaster

  • Membri
  • 2221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tasha's world
  • Interests:foto<br />pictura<br />desen liber<br />confectionare de bijuterii<br />

Postat 22 September 2009 - 11:54 AM

am mai facut o portie cu praf de chilly
a iesit dulce la inceput iar dupa aia...vai de gatul si limba noastra!!!!
miau iesit 4 sticle de 500 ml si inca 200 ml

Imagini atașate

  • DSC06867.JPG
  • DSC06868.JPG
  • DSC06869.JPG


#9 Misha.

Misha.

    Master of disaster

  • Membri
  • 2221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tasha's world
  • Interests:foto<br />pictura<br />desen liber<br />confectionare de bijuterii<br />

Postat 15 October 2009 - 11:51 PM


am mai facut ceva sos de gogosari si am zis sa lipesc pozele

Imagini atașate

  • DSC07706.JPG


#10 meli8500

meli8500

    micro Bucatar

  • Membri
  • 3 posturi

Postat 16 October 2009 - 05:25 PM

fara otet se poate prepara reteta?...ca nu imi place otetul in sosuri sau in mancare, doar la muraturi tongue.gif

#11 Misha.

Misha.

    Master of disaster

  • Membri
  • 2221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tasha's world
  • Interests:foto<br />pictura<br />desen liber<br />confectionare de bijuterii<br />

Postat 16 October 2009 - 06:25 PM

CITAT(meli8500 @ Oct 16 2009, 05:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
fara otet se poate prepara reteta?...ca nu imi place otetul in sosuri sau in mancare, doar la muraturi tongue.gif

da
eu am facut si doar cu sare
fara zahar,otet si ulei
nu se simte otetul pt ca lam pus la inceput si pana a fiert a iesit doar ii da o aroma aparte
pt ca daca nar fi otetul,numai cu zahar ar fi fff dulce
eventual incearca fff putin intro tigaie si vezi daca iti place,sau incearca tot asa putin fara otet si vezi ce iese
si daca iti place atunci poti face cantitati



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi