Sari la conținut

Poză

Ciulama de pui cu ciuperci si smantana


1 răspunsuri la acest topic

#1 andreea-georgiana

andreea-georgiana

    micro Bucatar

  • Culinareasa lunii
  • 36 posturi

Postat 16 February 2011 - 09:20 PM

pentru culinareasa lunii



ingrediente:

1 piept de pui
1 ceapa medie
250 g ciuperci
200 ml smantana pentru gatit
3 catei usturoi
sare,piper
2 linguri faina


Mod de preparare:
Intr-un ceaun se pun 2-3 linguri ulei si se calesc ceapa si usturoiul,tocate marunt.


Cand se inmoaie ceapa


se pune pieptul de pui,taiat cubulete si condimentat.



Se lasa pe foc pana se albeste pe toate partile,


apoi se adauga ciupercile curatate si taiate felii.




Se mai calesc 5 minute,apoi se adauga 2 pahare cu apa.


Se lasa la foc mic pana se fierb ciupercile.Smantana lichida


se toarna in ceaun amestecand incontinuu.
Intr-un castron se amesteca faina cu 3 linguri apa si se amesteca bine,apoi se amesteca cu 2-3 linguri de ciulama.Amestecul de faina se toarna in ceaun amestecand energic.Se mai fierbe 5 minute,avand grija sa nu se prinda.Se condimenteaza dupa gust.
Se serveste cu patrunjel si mamaliguta.

Editat de andreea-georgiana, 16 February 2011 - 09:21 PM.


#2 LateOctober

LateOctober

    Bucataras

  • Membri
  • 146 posturi

Postat 16 February 2011 - 09:23 PM

groupwave.gif

Imi plac mancarurile tale!

Am facut saptamana trecuta ciulama, dar cand vad pozele tale iar mi-e pofta!



Răspunde la acest topic



  


0 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi