Sari la conținut

Poză

cum se prepara hrisca?


24 răspunsuri la acest topic

#21 Getut

Getut

    Big Chef

  • Membri
  • 797 posturi
  • Gender:Female

Postat 29 May 2008 - 02:05 PM

Na, si hrisca mea arata ca in poza Cristinei adica a "inforit" si s-a despielitat, am gatit-o ca pe pilaf fara carne dupa reteta de pe pachetul ei.
Deci asa trebuie sa arate ea fiarta, nu am extra-gatit-o io mellow.gif
post_36651_1194227453_thumb.jpg

Cred ca mi-ar fi placut mai mult asa cum zice Sabe_Li mai ales ca prezentare dar si ca gust.
CITAT(Sabe Li @ Nov 9 2007, 10:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Asa cum m-a invatat vanzatorul de la magazinul cu produse naturiste, hrisca se poate prepara lasand-o pur si simplu in apa cateva ore. Se inmoaie perfect, pare fiarta.


Cine a mai mancat fiarta? nu vi se pare ca are un miros anume... care mie imi aduce un pic cu plasticul incalzit?

#22 enter

enter

    Captain Cook

  • Membri
  • 249 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Canada

Postat 08 June 2008 - 04:58 PM

CITAT(Getut @ May 29 2008, 05:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Deci asa trebuie sa arate ea fiarta, nu am extra-gatit-o io mellow.gif
post_36651_1194227453_thumb.jpg


Eu am mancat fiarta si dupa parerea mea,e putintel " extra-gatita" . Ideea e ca oricat o vei fierbe, chiar daca se face terci, mijlocul tot mai tare ii ramane.
La o fierbere normala, ea se exfoliaza in cea mai mare parte, dar nu toata. Ar trebui sa ramana piramidutele alea de sine statatoare, dar inflorite ca orezul fiert. Nu stiu sa iti spuna la ce temperatura si cat timp trebuie fiarta, dar stiu sa iti spun ca firbe mult mai repede decat orezul ( trebuie sa le firb in cratite separate si apoi sa le amestec, dupa ce le scrug bine ).


#23 Getut

Getut

    Big Chef

  • Membri
  • 797 posturi
  • Gender:Female

Postat 08 June 2008 - 05:34 PM

Am fiert-o 15 min - asa scria pe pachet, i-am ascultat dry.gif (nu mai gatisem hrisca).
Era foarte moale si in interior (oarecum sfaramicioasa), prea moale pentru gustul meu.
Si zici ca se exfoliaza ... nu-mi place asta.
Poate o sa-mi fac curaj si o sa incerc sa o las la inmuiat, dar cum inca ma urmareste mirosul acela "specific" nu cred ca o sa am o intalnire prea curand cu d-na hrisca.
Thx Enter smile.gif

#24 alemarver

alemarver

    Bucataras

  • Membri
  • 59 posturi

Postat 09 June 2008 - 07:18 PM

si eu am gatit hrisca si impresia mea..... n-o sa ma mai intalnesc never cu ea:(

#25 enter

enter

    Captain Cook

  • Membri
  • 249 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Canada

Postat 09 June 2008 - 08:19 PM

Incearca varianta cu hrisca lasat ala inmuiat, si nu va avea acel miros specific, dar in schimb, va avea alt gust ....



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi