Sari la conținut

Poză

Poze din Internet cu idei de decoratiuni aperitive


9 răspunsuri la acest topic

#1 mon

mon

    Master of disaster

  • Membri
  • 1957 posturi
  • Location:Canada(GTA)

Postat 11 January 2006 - 11:58 PM

Un subiect care ma preocupa de mult.

[attachmentid=32775]

[attachmentid=32776]

[attachmentid=32777]

[attachmentid=32778]

Miniaturi atașate

  • ap1.jpg
  • ap2.jpg
  • ap03.jpg
  • ap04.jpg


#2 mon

mon

    Master of disaster

  • Membri
  • 1957 posturi
  • Location:Canada(GTA)

Postat 12 January 2006 - 12:04 AM

[attachmentid=32779]

[attachmentid=32780]

Imagini atașate

  • ao05.jpg
  • ap06.jpg


#3 mon

mon

    Master of disaster

  • Membri
  • 1957 posturi
  • Location:Canada(GTA)

Postat 12 January 2006 - 12:15 AM

[attachmentid=32785]

[attachmentid=32786]

[attachmentid=32795]

[attachmentid=32796]

[attachmentid=32797]

Imagini atașate

  • ap07.jpg
  • ap08.jpg
  • ap09.jpg
  • ap10.jpg
  • ap11.jpg


#4 Colentina

Colentina

    Big Chef

  • Membri
  • 935 posturi
  • Location:pe malul oceanului

Postat 12 January 2006 - 12:25 AM

Mon, arata bine! In afara de mezeluri, celelate ce sunt?

#5 mon

mon

    Master of disaster

  • Membri
  • 1957 posturi
  • Location:Canada(GTA)

Postat 12 January 2006 - 01:25 AM

Colentina, nu stiu ca nu zice prin poze dar foloseste-ti imaginatia si combina alimentele care ti se par asemanatoare.

De ex. in postingul 2 poate fi un biscuit + un piure de orice (brocoli de ex ca ar fi de culoare verde) + un crevete; Mai jos poate fi crema de branza invelita intr-o felie subtire de dovlecel.

....etc...= idei de prezentare a ce avem noi ca aperitiv

Editat de mon, 12 January 2006 - 01:45 AM.


#6 mon

mon

    Master of disaster

  • Membri
  • 1957 posturi
  • Location:Canada(GTA)

Postat 12 January 2006 - 02:24 AM

[attachmentid=32800]

[attachmentid=32801]

[attachmentid=32802]

[attachmentid=32803]

[attachmentid=32804]

[attachmentid=32805]

[attachmentid=32806]

Miniaturi atașate

  • ap18.jpg

Imagini atașate

  • ap12.jpg
  • ap13.jpg
  • ap14.jpg
  • ap15.jpg
  • ap16.jpg
  • ap17.jpg


#7 Sup3rba

Sup3rba

    sup3rba

  • Membri
  • 4885 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Langa tine, daca nu esti cuminte
  • Interests:Chatul<br />Me gusta la soledad ,buscada . Soy feliz con bien poco ; conmigo va el refrán que dice : No es mas felíz el que mas tiene si no el que menos necesita ...y yo solo deseo ser feliz y hacer feliz a las personas que me rodean.

Postat 29 August 2006 - 09:51 PM

[attachmentid=57501]

Miniaturi atașate

  • img3306smallwg6.jpg

*´¨`*·.¸¸. •*´¨`* Sunt dulce sau amara...cuminte sau vulgara...oricum as fi,sunt rara...si raman mereu originala:)*´¨`*·.¸¸.•*´¨`*
Nu e obligatoriu sa fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid asa.

#8 NAZDRAVANA

NAZDRAVANA

    Big Chef

  • Membri
  • 747 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 29 August 2006 - 10:00 PM

si mie imi plac. cu o singura exeptie. prosciuto crudo. daca se incalzeste, de la culoarea roz bonbon de-o are, devine inchis la culoare si parca se topeste. si asta in decurs de cateva ore, hai sa zicem doua ore. numai daca il tzii in frigider tot timpul si il scotzi cand servesti . altfel...nu recomand.

#9 mon

mon

    Master of disaster

  • Membri
  • 1957 posturi
  • Location:Canada(GTA)

Postat 29 August 2006 - 10:48 PM

Nazdravana, eu pe unde am fost pe , am vazut ca le trage un strat de gelatina transparenta pe ele (sau o fi albus de ou?) Oricum este in strat protector si in felul asta arata bine si apetisant toata seara.

#10 NAZDRAVANA

NAZDRAVANA

    Big Chef

  • Membri
  • 747 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 30 August 2006 - 08:23 AM

da, e o idee. dar ma gandesc cat ii modifica gustul.



Răspunde la acest topic



  


0 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi